Ultraljud

Ultraljud

HÄR KAN VI HJÄLPA DIG

Information gällande region Stockholm

Med anledning av Covid-19 och det rådande läget med att försöka bromsa spridningen kan vi för tillfället inte tillåta någon anhörig följa med på mottagningen. Anhörig får gärna närvara via FaceTime eller telefon. Endast en frisk anhörig får medfölja minderåriga under 18 år vid besök. Vid luftvägsymptom – stanna hemma och kontakta oss för ombokning av tid. Tack för er förståelse! Vi gör allt för att försöka minska smittspridningen.

Vi är en auktoriserad ultraljudsmottagning. Våra erfarna ultraljudsbarnmorskor och läkare har specialistkompetens och arbetar med den senaste tekniken.

Du kan göra ditt ultraljud hos oss även om du går på annan MVC. Be din barnmorska skriva remiss till oss.
Du som bor i annat landsting har rätt att söka öppenvård över landstingsgränserna, remiss krävs från ditt hemlandsting.
För dig som inte är inskriven på MVC i Sverige eller av annan anledning inte har någon remiss kan du beställa ett ultraljud till självkostnadspris.


Information gällande region Skåne

Med anledning av Covid-19 och det rådande läget är en frisk partner välkommen att närvara vid besök hos barnmorska och ultraljud.

Vi är en auktoriserad ultraljudsmottagning. Våra erfarna ultraljudsbarnmorskor och läkare har specialistkompetens och arbetar med den senaste tekniken. Du som är inskriven på någon av våra Mama Mia mottagningar får göra kostnadsfritt ultraljud på någon av våra ultraljudsmottagningar.

Du kan göra ditt ultraljud hos oss även om du går på annan MVC i Skåne. Be din barnmorska skriva remiss till oss.
Du som bor i annat landsting har rätt att söka öppenvård över landstingsgränserna. Du blir då självbetalande, vänligen se prislista. För dig som inte är inskriven på MVC i Sverige eller av annan anledning inte har någon remiss kan du beställa ett ultraljud till självkostnadspris.


Uteblivna besök till ultraljud debiteras.

• Tidig graviditetslängdsbestämning
• Antal levande foster
• KUB-NIPT
• Organscreening
• Tillväxtkontroll
• Moderkakskontroll

Vad är fosterdiagnostik?
Vad är fostervattenprov ?

Läs mer om Ultraljud