Mama Mia Björkhagen BVC

Mama Mia Björkhagen BVC

Välkommen till Mama Mia Björkhagens BVC Vi är till för dig som är förälder och ditt barn 0-6 år. Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet av barn och barnsjukvård och vi har utbildade barnsjuksköterskor och specialister i allmänmedicin med inriktning barn. Vi erbjuder er bl.a: Basprogram för BVC, vilket innebär att sjuksköterska och läkare regelbundet undersöker ditt barn. Hembesök vid nyföddhetsbesök. Mamma/pappa samtal Vaccinationer Du som förälder kan alltid höra av... Läs mer »
Mama Mia City

Mama Mia City

Vårt huvudkontor och vår största mottagning ligger i vackra lokaler centralt i Stockholm.
Här erbjuder vi mödrahälsovård, barnhälsovård, gynekologi, ultraljud, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, barnläkare och husläkarmottagning.

Läs mer »
Mama Mia Kungsholmen

Mama Mia Kungsholmen

Välkomna till vår mottagning på Kungsholmen.
Vi erbjuder mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning
och barnhälsovård.

Läs mer »
Mama Mia Söder BVC

Mama Mia Söder BVC

Vi lyssnar på barnen också. Ju mindre du har att oroa dig för, desto lättare är det att vara förälder.

Ibland kan olika problem uppstå under amningsperioden och om du vill träffa en barnmorska mer inriktad på bröst/amningsproblem så är du välkommen att mejla till ann.tiits@mamamia.se för att boka en tid.

Läs mer »
Mama Mia Kista

Mama Mia Kista

I centrala Kista Galleria erbjuder vi mödravård, ultraljud, barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.

Läs mer »
Mama Mia Solna

Mama Mia Solna

Vi erbjuder mödrahälsovård, BVC, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, husläkarmottagning, psykologer, fysioterapeuter m fl.

Läs mer »

Mama Mia Livets Trelleborg

Livets Barnmorskemottagning byter namn till Mama Mia Livets Barnmorskemottagning Även BVC Kattens Läkargrupp och BVC Valens Läkargrupp byter namn till Mama Mia Livets BVC. Alla barn som är listade på Katten och Valen kommer automatiskt att listas om till Mama Mia Livets BVC. Vi strävar efter att alla familjer som så önskar ska få fortsätta träffa den BVC-sköterska som ni träffat tidigare. VÄLKOMNA... Läs mer »
Sexuell Hälsa – Mama Mia City

Sexuell Hälsa – Mama Mia City

Välkommen till Mama Mias mottagning för Sexuell Hälsa Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR), Folkhälsomyndigheten: Rätten till en sexualitet fri från fördomar, diskriminering, vård eller tvång är grundläggande för individens upplevelse av hälsa och välbefinnande. En utgångspunkt är allas lika värde och principen om icke-diskriminering i relation till sexuell och reproduktiv hälsa. Här är alla välkomna oavsett kön, könsidentitet eller sexuell läggning. Kontakt... Läs mer »
To Care Sweden

To Care Sweden

To Care Sweden AB är ett hälsoföretag som bedriver husläkarverksamhet och vårdcentral i enlighet med avtal med Stockholms Läns Landsting. Största ägare är Mama Mia AB som bedrivit vård sedan 1988.

Läs mer »